CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday

Cactus pun rajin berbunga


Semangat nak membelek2 cactus ni ada musim.  Ada time tak tengok langsung.  Ada masa, lamerrrr duk cuci2 mata, belek2, gembur2 tanah dia dengan lidi dan last sekali spray baja nak kasik subur.  

Masa tengah siram2 semalam, terpandang dekat bunga cactus yang cantik ni.  Besar bunganya, siap bervelvet lagi....

Terus pegi tutup air, keje dah beralih tengok cactus la pulak...hehe

Alhamdulilah... ada la dua tiga pasu lagi yang tengah kluar bunga....
...cantik, cute dan menawan pokok cactus ni.... tak jemu dipandang...tapi kena hati2 masa membeleknya... dikhuatiri nanti jari tercucuk duri... :)

2 comments:

Melor said...

terlepas pandang terlepas n3 ni.

fzi said...

..timakasih melor datang tengok kaktus.. :)

Labels

jom singgah ke