CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday

Bunga Kertas Maroon Yang Menawan

"Kak, tengok tu bunga kertas mama dekat gate tu, cantik tak?", tanya saya waktu kakak nak melangkah masuk dalam keta. Masa tu tengah kelam-kabut nak antar kakak masuk keje shif petang pukul 4.

Dalam nak cepat tu sempat lagi saya menanya kakak dengan soalan yang sebenarnya dah dapat agak dah apa dia jawapannya...heheh


Dah tentu la kakak akan bagi jawapan yang akan sukakan hati mama dia ni... "Cantikkkkkk Ma....
"

Hihihi.
...sajer je nak test kakak....
Tapi memang betul cantik pun, kaler bunga kertas tu kaler kombinasi maroon + soft plum...orang kata 'kaler eskrim' gitu.... :D


Labels

jom singgah ke

  • Kek Puding Karamel - Buat kek Puding karamel... kek ni dah lama nak terai buat tapi tak terbuat-buat, terus lupa sampai la teringat balik nak buat bila tengok banyak kek karam...
  • Cantiknya Orkid... - Orkid yang bersaiz kecil, kaler merah orengie yang ceria cantik..tapi tak tau nama.. Dah banyak membiak, tak kurang gak yang mengering sendiri sebab lama ...
  • Sunnah pada Hari Jumaat - Assalamualaikum wbt... di hari Jumaat yang mulia... Bila teringat hari ini hari Jumaat, terus jadi teringat pagi2 lagi untuk ingatkan suami, orang yang pa...