CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday

Bunga Kertas Kaler Oren




Hari ni, pagi minggu macam biasa lah.... kemas kemas kan laman dengan big boss kat rumah. Kalau tak dihiraukan, boleh jadi semak samun dibuatnya laman Impiana Iman. Anak2 cam biasa...sorang pun tak nampak bayang kat luar, sume tak minat berkebun dan tak minat nak berpanas kat luar ni..... :)

So kami trim trim lah mana yang patut, mesin rumput lagi dan tarik daun2 kering juga pelepah2 kelapa yang kering.

Tiba2 terpesona tengok pokok bunga kertas kaler oren yang duduk di muka pintu gate tu. Cantiknya....saya memang suka sangat dengan kaler bunga kertas yang ini.... tak jemu dipandang... :)

0 comments:

Labels

jom singgah ke

  • Bengkang Jagung Sukat Cawan - Assalamualaikum Hari ini duk sibuk buat Kueh Bengkang Jagung. Bukan buat sikit2 ni, ni buat macam untuk kenduri pulak..he he.. Kueh bawah lampu, lighting ...
  • Projek Sayang Balik Orkid - Assalamualaikum. Hi rakan blogger semua. Orkid masing2 okay? He he.... Orkid saya? Alhamdulillah ni baru nak start sayang balik orkid. Dah lama tinggal, l...
  • Sunnah pada Hari Jumaat - Assalamualaikum wbt... di hari Jumaat yang mulia... Bila teringat hari ini hari Jumaat, terus jadi teringat pagi2 lagi untuk ingatkan suami, orang yang pa...