CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday

Bunga Kertas Eskrim

Woahh... bunga kertas yang saya bagi gelaran bunga kertas kaler eskrim *aiskrim* ni keluar sakan. Meriah berbunga pokoknya yang GIANT di tepi tiang pergola. Nampak gaya, InsyaAllah in future bunga2nya dapat melatari penuh bumbung pergola. Mesti nampak cantik! hehehe.... Kalau dulu bumbung pergola dilatari bunga kertas kaler maroon, woahhhh kali ini boleh lah tengok ianya bertukar wajah.... InsyaAllah pasti nampak lebih anggun dan bergaya dengan bunga kertas kaler eskrim... :))


2 comments:

Melor said...

salam akak,
lama tul xda cite rindu lak nak baca kisah bunga. ni angin gila bunga dtg balik ni so abis la bunga kat kedai kena borong nanti

fzi said...

Wsalam...
Hi Melor...hehe...
Itu la...tak ddan akak nak up-date pasal bunga kat laman...bizi macam2 bizi konon.. bih2 lagi sekarang ada buku2 baru yang baru dapat dari book fair hari tu... itu yang banyak masa luang asyik duk ngadap buku je.. :)

Borong jangan tak borong Melor...heheh..
balik umah tukar dari polybag masuk pasu cantik... :)

Labels

jom singgah ke

  • Bengkang Jagung Sukat Cawan - Assalamualaikum Hari ini duk sibuk buat Kueh Bengkang Jagung. Bukan buat sikit2 ni, ni buat macam untuk kenduri pulak..he he.. Kueh bawah lampu, lighting ...
  • Projek Sayang Balik Orkid - Assalamualaikum. Hi rakan blogger semua. Orkid masing2 okay? He he.... Orkid saya? Alhamdulillah ni baru nak start sayang balik orkid. Dah lama tinggal, l...
  • Sunnah pada Hari Jumaat - Assalamualaikum wbt... di hari Jumaat yang mulia... Bila teringat hari ini hari Jumaat, terus jadi teringat pagi2 lagi untuk ingatkan suami, orang yang pa...