CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday

Bunga Katup-katup jadi tumpuan.

Assalamualaikum....

Ohh lamanya blog laman bercuti... Syawal pun dah nak sampai ke penghujung.  Harap tidak terlewat untuk saya ucapkan Salam Aidil Fitri buat rakan2 hijau sekelian.... :)

Di musim raya ini, Alhamdulillah Impiana Iman telah diserikan dengan kunjungan para tetamu dalam beberapa siri.  Tak sangka, ramai pulak yang berminat dengan pokok katup-katup yang merimbun di pagar depan rumah. Sempena raya agaknya, berjambak2 bunganya keluar.  Kaler orennya begitu menyerlah, tu sebab ramai yang terpikat agaknya.... :))

2 comments:

Lynn Nasir said...

ooo..bunga katup2 namanya..baru tahu :)

masih beraya lg ke kak?

fzi said...

Lynn...
Nama dia akak baru tahu, tengok dari buku yang pinjam kat library.... :)

Dah abih kot beraya...hehe
Sabtu ni masih ada member jemput open house, rasanya tak dapat pegi...anak tengah preksa..

Labels

jom singgah ke

  • Asam Pedas Daging - Alhamdulillah...kemarin masak menu sedap sikit untuk makan tengahari. Simple je tapi alhamdulillah sedap. Daging kurban ada lagi tu...teringat en suami a...
  • Orkid Eidul Adha - Alhamdulillah ada dua spesis orkid yang kembang di hari raya Eidul Adha. Satu dari jenis cattleya satu lagi spesis hutan yang beli dari orang asli kat jala...
  • Sunnah pada Hari Jumaat - Assalamualaikum wbt... di hari Jumaat yang mulia... Bila teringat hari ini hari Jumaat, terus jadi teringat pagi2 lagi untuk ingatkan suami, orang yang pa...