CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday

Baring Baring

Jom baring baring. Penat pulak rasa badan sehari dua ni. Sejak balik vacation kat PD hari tu lenguh2 badan ni masih belum recover. Semenjak dua menjak usia dah meningkat ni, badan pun asyik penat je. Sakit urat, lenguh sendi dan kurang stamina. Ingat hari tu nak jogging dan exercise sikit. Tapi bila tiba weekend tu, the body simply cannot take it and intruct the brain to just relax and baring-baring, do nothing but starring at the living room and laman outside. After a while ZZZzzz......

1 comments:

Sayanghasni @ Yus said...

rumah kat mane ni? cantiknyer...nampak kemas dan teratur. tengok koleksi tanaman je dah menarik hati. kalu rajin singgah ler kat laman yus (tak kemas langsung) @

http://sayanghasni.blogspot.com

bunga kaktus tu cantik betul. rupanyer banyak lagi rahsia kaktus yang kita tak tahu yer. bukan setakat berbuah malah ader gak berbunga besar camtu. biase jumpe yang bunga merah kecik2 jer.

Labels

jom singgah ke