CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday

Baring Baring

Jom baring baring. Penat pulak rasa badan sehari dua ni. Sejak balik vacation kat PD hari tu lenguh2 badan ni masih belum recover. Semenjak dua menjak usia dah meningkat ni, badan pun asyik penat je. Sakit urat, lenguh sendi dan kurang stamina. Ingat hari tu nak jogging dan exercise sikit. Tapi bila tiba weekend tu, the body simply cannot take it and intruct the brain to just relax and baring-baring, do nothing but starring at the living room and laman outside. After a while ZZZzzz......

1 comments:

Sayanghasni @ Yus said...

rumah kat mane ni? cantiknyer...nampak kemas dan teratur. tengok koleksi tanaman je dah menarik hati. kalu rajin singgah ler kat laman yus (tak kemas langsung) @

http://sayanghasni.blogspot.com

bunga kaktus tu cantik betul. rupanyer banyak lagi rahsia kaktus yang kita tak tahu yer. bukan setakat berbuah malah ader gak berbunga besar camtu. biase jumpe yang bunga merah kecik2 jer.

Labels

jom singgah ke

  • Bengkang Jagung Sukat Cawan - Assalamualaikum Hari ini duk sibuk buat Kueh Bengkang Jagung. Bukan buat sikit2 ni, ni buat macam untuk kenduri pulak..he he.. Kueh bawah lampu, lighting ...
  • Projek Sayang Balik Orkid - Assalamualaikum. Hi rakan blogger semua. Orkid masing2 okay? He he.... Orkid saya? Alhamdulillah ni baru nak start sayang balik orkid. Dah lama tinggal, l...
  • Sunnah pada Hari Jumaat - Assalamualaikum wbt... di hari Jumaat yang mulia... Bila teringat hari ini hari Jumaat, terus jadi teringat pagi2 lagi untuk ingatkan suami, orang yang pa...