CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday

Baring Baring

Jom baring baring. Penat pulak rasa badan sehari dua ni. Sejak balik vacation kat PD hari tu lenguh2 badan ni masih belum recover. Semenjak dua menjak usia dah meningkat ni, badan pun asyik penat je. Sakit urat, lenguh sendi dan kurang stamina. Ingat hari tu nak jogging dan exercise sikit. Tapi bila tiba weekend tu, the body simply cannot take it and intruct the brain to just relax and baring-baring, do nothing but starring at the living room and laman outside. After a while ZZZzzz......

Labels

jom singgah ke

  • Kek Puding Karamel - Buat kek Puding karamel... kek ni dah lama nak terai buat tapi tak terbuat-buat, terus lupa sampai la teringat balik nak buat bila tengok banyak kek karam...
  • Cantiknya Orkid... - Orkid yang bersaiz kecil, kaler merah orengie yang ceria cantik..tapi tak tau nama.. Dah banyak membiak, tak kurang gak yang mengering sendiri sebab lama ...
  • Sunnah pada Hari Jumaat - Assalamualaikum wbt... di hari Jumaat yang mulia... Bila teringat hari ini hari Jumaat, terus jadi teringat pagi2 lagi untuk ingatkan suami, orang yang pa...