CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday

Laman belum bersedia


Alhamdulillah.. baru-baru ini blog laman kami dilamar seseorang yang terlibat secara langsung dalam penerbitan artikel salah satu majalah laman popular. Teruja hati bila ditawarkan untuk ikut ditanya perihal laman dapur *tak disiarkan komen beliau kerana kelihatannya ia agak privacy, disertakan dengan contact number etc.. jadi sebaiknya hanya untuk makluman kami*

Terimakasih banyak buat beliau... tenkiu atas perhatian... namun minta maaf sangat2 kerana rasanya buat masa ini laman ini agak tak berapa terurus. Segan pula untuk diterbitkan dalam magazine... :)

Selama beberapa bulan saya sibuk di dapur hingga laman luar tak begitu terjaga, keluar menyiram pun tidak... semua pokok betul2 terpaksa buat hal sendiri, itupun nasib baik sesekali en suami tetap keluar mesin rumput dan trim mana-mana yang patut. Jadi takde lah nampak
huru-hara sangat laman tu.. alhamdulillah :)



Labels

jom singgah ke

  • Kek Puding Karamel - Buat kek Puding karamel... kek ni dah lama nak terai buat tapi tak terbuat-buat, terus lupa sampai la teringat balik nak buat bila tengok banyak kek karam...
  • Cantiknya Orkid... - Orkid yang bersaiz kecil, kaler merah orengie yang ceria cantik..tapi tak tau nama.. Dah banyak membiak, tak kurang gak yang mengering sendiri sebab lama ...
  • Sunnah pada Hari Jumaat - Assalamualaikum wbt... di hari Jumaat yang mulia... Bila teringat hari ini hari Jumaat, terus jadi teringat pagi2 lagi untuk ingatkan suami, orang yang pa...